Thursday, April 17, 2014

Biten Urunler




Biten Urunleri yazmayali cok oldu.YaZi yazilmayinca bos urun ambalajlari
dag gibi olmaya basladi.Erkek arkadasim her geldiginde o kutuya saskinlikla
 baktigi Icin artik yavas yavas yazilari 
hazirlayip  bende artik sunlardan kurtulayim diye dusundum.

1-Neutrogena Deep Clean Peeling: Neutrogenayi sevmeyen var midir  acaba? Hem fiyati cok uygun hemde islevini cok iyi yerine getiriyor.Ben bu urunu dusta yuzum icin kullaniyorum.Bittikce alacagim bir urun.

2-Got2b Smooth Operator -lustre lotion: Got2b urunleri hem ekonomik hem cok guzel ustelik ambalajlari da goze hitap eden cinsten.Bu urunu saci sekillendirdikten sonra elektriklenmeyi almak icin veya sac sekillendirirken kullanabileceginiz gibi fon veya duzlestirme oncesi saciniz nemli iken yedirerek koruyucu ve nemlendirici amacli kullaniyorum.Bittikce yeniledigim urunlerden.

3-Avon Wink Parfum: Bu urun cok uzun zamandir elimde idi artik uretilmeyen bir parfum acikcasi bir an ince bitirmek istedim .Uretimi yok artik fakat e-bay de satildigini gordum bir sise daha almak istiyorum.Meyveli  ve sekerli bir koku.

4-Coconut Lime 3 u bir arada jel:  Bu urun sampuan, dus jeli ve kopuk banyosu olarak kullaniliyor fakat  ben yapisini  begenmedim cok adi cikti.Yapisi aynj jole gibi ben duj jeli olarak bol bol kullanip bitirdim.

5-Laura Geller Spacle  Makyaj Alti Bazi : Bu markayi genelde severim ama bazindan verim alamadim. Ne iyi ne kotu gibi sanki bir ise yaramadi gibj kremsi yapidaki  bazlari sevmiyorum.Jel yapida olanlar yuzu kaplayarak yumusak kaygan bir zemjn yaratiyor bu urun ise kremsi idi.Kullanip bitirdim bir daha almayacagim urunler arasinda.

6-Herbal Essences Sac Kremi: Bu urun seyahat boyu idi bir an ince kullanip bitirdim bir ozelligi yok acikcasi.Boyle kucuk seyleri evde tutmayi sevmiyorum.






7-Neutrogena Skin Clearing  Mineral Powder: SIkIstIrIlmIs mineral pudra, sungeri ile 2 farkli kapaticilik  vaad ediyor. Icinden cikan sunger 2 tarafli bir tarafi hafif diger taraf tam kapaticilik icin.Fakat urunu ben firca ile kullandim sungerleri pek sevmiyorum. Memnun kaldigim uygun fiyatli bir urun fakat su siralar yaza giriyoruz artik ince yapili pudralar ile devam edecegim.

8-Body and Earth Mango Body Butter: Bu urunu 6 li set seklinde aldim uygun fiyatli ve guzel bir kokusu var fakat yinede tercihim body shoptan yana olacak.

9-Elizabeth Arden Fondoten:  Bendeki 09 warm  honey  rengi.Cok memnunum bu fondotenden kapaticiligi guzel oldugu gibi bitisi dewy yani saglikli bir sekilde parlak bir bitisi var.Formulu cok guzel bu renk bana bir ton koyu bir dahaki sefere bir kac ton acik denemek istiyorum bu urunden tekrar alacagim.

10-Loreal Paris Studio Secret  Baz:  Bu urun etkili bir makyaj alti bazi fakat yapisi bana biraz agir geldi.Gercekten guzel yapisi krem gibi degil ama jel de degil. Once kremmis gibi bir his verse dagitilinca yumusak kadifemsi bir his veriyor.Tek sevmedigim yonu ilk elinize aldiginizda agir ve dagitasi zor bir his vermesi, urun gercekten kolay dagitilmiyor  ve yaz-bahar aylari icin agir bir urun.Formulu keske biraz daha kolay dagitilir ve hafif yapsalar iyi olurmus gercekten TOK bir yapisi var.

11-Make Up Forever Waterproof Goz Makyaji Temizleyicisi-hassas gozler icin:  Sephoradan denemem icin  verilen deneme boyu temizleyici.Gercekten memnun kaldim goz makyajini gozleri incitmeden yakmadan cikariyor.Tavsiye ediyorum.

12-Claire's Turkuaz rengi eyeliner: Rengi cok guzeldi fakat  niyese bir kez kullandim tekrar actigimda maalesef kurumustu.

13-Revlon Age Defyjng Fondoten: Bendeki Honey Beige rengi , bu fondoteni pahali fondotenlerim cabuk bitmesin diye alternatif olarak almistim gayet memnun kaldim kapaticiligi, durusu, kaliciligi guzel.Fiyati da uygundu elimde cok fondoten var yakin zamanda tekrar almayacagim bir urun.





14-Cvs Aseton :  Iki adet bitirdim bir ozelligi yok bildigimiz aseton iste.

15- Beauty Secrets Asetonsuz Oje cikarici: Bu urun asetonsuz tirnaklara zarar vermiyor ama biraz uzun sure tutmaniz lazim aseton gibi hemencecik cikarmiyor.


Evet benim bitirdigim urunlerin  bir kismi  boyle daha yazilacak cok sey var ama simdilik bu kadarini yorumlayabiliyorum.Okudugunuz icin tesekkurler.

2 comments:

  1. Bir sürü ürün bitirmişsin :) Loreal'in bazı konusunda seninle aynı fikirdeyim. Yapısı fazlasıyla TOK. Diğer ürünleri kullanmadım bir fikrim yok :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslinda dagitip bekleyince guzel bir urun fakat onu dagitana kadar bana gina geliyor. Kisin kullaniyorum cildim kuruya dondugunden fakat havalar isiniyorsa bunaltiyor bu urun beni.Seninde ayni fikirde olmana sevindim bir tek ben degilmisim demekki.

      Delete