Monday, December 16, 2013

Biten Urunler




Merhabalar , bitenler yazisi ile karsinizdayim.Bu siralar pek cok urun bitirdim.Hepsini bu yazida yazamayacagim zira uzun postlari sevmiyorum.Devami diger bir yazida gelecek.Ilk olarak ustteki fotodan basliyalim.% 50 indirimle 5 $ a aldigim Boots krem.Body butter denmis fakat yapisi cok akiskan surerken bir kac kez elimden haliya damladi.Oysa body butterlar gayet tok yapili olur. Organic bir urun Avocadolu.Ben nemlendirmesini sevdim guzel bir urun.




Soldan saga yorumlamak istiyorum.Ilk urun Ojon seyahat boyu sac kremi.Ben bu urunu set ile birlikte sampuan-krem-yag  olarak almistIm.Yag haric diger urunlerden bir fayda gormedim.Kokusu da beni rahatsiz etti.

Ikinci urun Macy's den set halinde aldigim dus jeli.Adi Rainbow Sprinkles nemlendirmesi dusuk fakat kokusu cok guzel.

Ucuncu urun Bath and Body Works Japanese Blossom.Bu markanin tum urunlerinu cok seviyorum.Nemlendirmesi cok guzel urun yelpazesi cok genis.Yakinda yeni krem alisverisi icin magazaya gitmek istiyorum. 

St Ives E vitaminli krem.Drugstore dan aldigim ucuz fakat islevli bir krem.Vucut kremi yapisi tok bir krem.Bu markanin urunleri de sevdiklerim arasinda.





Gene soldan saga devam edelim.Yes to Carrots yuz temizleme kremi.Guzel bir temizleyici krem yapida.Bu marka drugstore da bulunabilecek uygun fiyatli en kaliteli urunlerden.Icerigi temiz, yuzu kurutmuyor.Tekrar alacagim bir urun.

Maybelline goz temizleyicisi Iki fazli yagli his birakmadan goz makyajini cikcikartan bir urun , isini guzelce yapti.

Urban Decay all nighter makyaj sabitleyicisi bittikce surekli yeniledigim makyaj sabitleyicim.Bu urun gercekten mucize makyaji yaptikta sonra sikin yuzunuze ne makyajiniz dagiliyor ne de akiyor.

Son urun Tigi Rockaholic bu urunun yazisini yazmistim bittigine uzuldum simdi e-bay den siparis etmek lazim.

Son siralar cok alisveris yaptim hal boyle olunca urun bitirdigim icin cok mutluyum boylelikle yeni gelenlere yer acilmis olacak.Daha biten bazi urunler daha var onlari da bir sonraki posta ayardim.

Hepinize sevgiler:)

2 comments:

  1. Hadi yeni ürünlere :)
    Bu arada kk dan tanıdım sizi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tsk ederim limonlu kek.Yakinda cekilis yapicam sende katilsana? Bu arada Kk detoxsum var benim biraz ara veriyorum siteye bagimlilik yapiyor.

      Delete