Monday, May 27, 2013

NARS SUPER ORGASM ALLIK


Merhaba ilk yazimi en favori olan alliklarimdan biri olan Nars  Super  Orgasm hakkinda  yazmaya karar verdim.Eger olurda  basarir bu blogu devam ettirebilirsem ve sizlerde takip etme olanagi bulursaniz , ilerleyen zamanlarda farkedeceksiniz ki ben tam bir allik koleksiyoncusuyum.

Blogumda sik sik allik yazilari yayinliyor olacagim zira  cok genis bir koleksiyonum var ve bunu sizlerle  paylasmassan olmaz.

Gelelim alligimiza;


Seftali-pembe tonlarinda altin glitter yani sim iceren bir allik. Bu alligi gunduz  kokos ve abartiyi seven bir insan degilseniz kullanamazsiniz. Eglenmeye giderken, dugun ve  davetlerde  kullanilabilecek bir allik. Makyajinizi yaptiginizda  cok parlak, simli goz ve  dudak makyajindan kacinin. Kalitesi bildik Nars kalitesi zaten gayet  kalici surumu kolay dagitmasi problem degil.Kesinlikle alligi tavsiye ediyorum.Ozel gunler  icin kenara atilmasi gereken bir urun. Koleksiyoncular icinde favori olacak  bir allik.

Bunlarda sizin icin cektigim fotolar







Allik degerlendirmesine gelecek olursak urunun:

Artilari: Kesinlikle rengi , kaliciligi,dagitmasi kolay agir bir urun degil

Eksileri: Maalesef simler  biraz  dokuluyor ve cok simli goruntu sevmeyenler zaten kullanabilecegi bir urun degil.Ah bu sim isini bu sekilde abartmasalardi!

Bir daha alir miyim:Sanirim rengi bana cok yakistigi icin rengim bir allik oldugundan biterse tekrar alirim. Bir tek simlerini  yuzumun geri kalaninda  kontrol etmem gerekecek. Yanliz belirtmeliyim ki simleri  diger  urunlere  nazaran daha az  dokulme yapiyor rengine  bayilan olursa  basa  cikilabilir bence.




No comments:

Post a Comment