Saturday, June 8, 2013

Urban Decay Fun Palette



Urban Decay markasina  oldum olasi  zaaafim var! Bu markanin farlari oyle  guzel ki insan kullanmaya kiyamiyor.Ambalajlari  bir  Benefit, Too Faced veya  Balm kadar  gosterisli eglenceli ve civil civil.Farlarin kivami zaten 5 yildiz,surumu cok kolay, kalicilik deseniz gercekten kalici.Far  bazi kullanmaya gerek yok farlar  gayet  pigmentli! Renk skalasi gayet  genis.Genede  far paletlero meshur Urban decay far bazi ile geliyor.Bu paletten de  bir adet  far  bazi ve goz kalemi cikmisti.








Farlar soldan saga sirasiyla:Woodstock, Baked, Uzi, Sin, Flipside, Psychedelic Sister

Yapilari metalik renklerde.Yanlizca  Uzi beyaz  olan simli yapiya sahip.Farlarin hepsi cok guzel ama Uzi beyaz  olanin sanki surumu  biraz  daha zor  pigmantasyonu digerlerine  gore  iyi degil.Iclerinde  en begendigim rengi altin renginde  olan Baked oldu.Mavi renkteki \Flipside  ise diger bir favorim.

Gelelim degerlendirmeye:

Artilari: Kalici,pigmentasyon yuksek, ambalaj gayet  guzel,renkler  cok canli

Eksileri: Maalesef paletteki her  farin kalitesi ayni degil Uzi  beyaz  renkte  olan daha once belirttigim gibi  pigmentastonu dusuk bir far  ayrica  simli,simli urun sevmeyenler  icin  kesinlikle  dezavantaj.Cunku  simli urunler  cok dikkatli surulmeli urunlerin icindeki farlar  ne yazik ki goz altina dokulebiliyor.Mutlaka goz altina bant  yapistirmali makyaj yaparken veya  simleri bir  firca  yardimiyla yuzden uzaklastiracaksiniz.

Bir daha alir miyim?: Genellikle  far paletlerini bitirmek cok zor zaten koleksiyon urunu devamli satilacak bir palet  degil .Buna  ragmen e bay lere bulmasi kolay bir palet. Bitirmeyi basarirsam tekrar alirim.




No comments:

Post a Comment